در این مطلب با کمک جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا، طی چند روز یک مطلب کامل و علمی راجب خوراکی های مضر و مفید برای فشار خون را جمع آوری کرده و به شما تقدیم می کنیم. طبق جدیدترین تحقیقات سال 2019، مضرترین و مفیدترین خوراکی های ثابت شده درباره فشار خون در همین مطلب آمده اند.
نکاتی مهم راجب فشار خون
فشار خون، فشار بر روی دیواره ی سرخرگها است؛ چون قلب به وسیله آن خون را درون بدن پمپاژ میکند. این بخش مهمی از نحوه کارکرد قلب و گردش خون است. فشار خون به طور طبیعی در تمام طول زمان بسته به نوع فعالیت های فرد، بالا و پایین میرود. در اینجا توضیح دادیم که فشار خون بالا چند است و فشار خون پایین و نرمال؟
بسیار مهم است که فشار خونتان را به طور منظم بررسی کنید و اگر به طور مداوم بالا باشد، باید کنترل شود. فشار خون بالا کنترل نشده می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود. این ممکن است بر کلیه ها تأثیر بگذارد. نام پزشکی برای فشار خون بالا در طولانی مدت، فشار خون یا پرفشاری شریانی نامیده می شود.
دقت کنید که مصرف غذاهای مفید برای فشار خون و مصرف نکردن غذاهای مضر حتی می تواند به کنارگذاشتن کامل داروهای فشار خون منجر شود. پس حتما این لیست را به دقت بخوانید و از غذاهای مضر دوری کنید:
15 غذایی که فشار خون را افزایش می دهند
1- کنسرو لوبیا
- کنسرو لوبیا بوسیله سدیم برای افزایش مدت زمان نگهداری، پر می شود. هنگام خرید کنسرو لوبیا، گرفتن آن در زیر آب میتواند به شستن بیشتر نمک کمک کند.
2- الکل و سیگار
- در کمال شگفتی، مصرف الکل در واقع کاهش خطر بیماری قلبی را نشان داده است. منتها مصرف الکل به طور متوسط و در مقادیر توصیه شده – محدود به دو وعده در روز برای مردان و یک وعده برای زنان. الکل بسیار زیاد میتواند منجر به کمبود اولیه آب بدن و افزایش وزن طولانی مدت شود که در نتیجه فشار خون را افزایش میدهد.
...
جهت مطالعه ادامه متن به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:
- ۹۸/۰۵/۳۱